Op zoek naar medereizigers?

Reizigers gevraagd voor 11-12 daagse reis in Zuid Kenia


Datum reis: 27-9-23 t/m 8-10-23

Wij zijn Flip en Els. We houden van reizen en het leren kennen van andere mensen en culturen. Eind september gaan we een reis maken in het Zuiden van Kenia. We vinden het leuk als er andere mensen aansluiten.
De eerste twee nachten slapen we bij nonnen die een school runnen, gaan naar een lokale markt om boodschappen te doen en koken vervolgens een Afrikaanse maaltijd bij onze driver/guide Jeremiah Uthuo thuis. We reizen in zijn goed onderhouden bus met ruim plek voor minstens 6 -7 personen. We ontmoeten de Maasai en gaan natuurlijk op safari. Relaxen doen we de laatste dagen bij het Naivasha meer. Een vakantie waarin actie en rust elkaar afwisselen in een prachtige omgeving. Lijkt het je leuk om aan te sluiten? We horen het graag!

 WIDTH=

 WIDTH=

Prijs op basis van 4 personen $ 1775,- US dollars p.p.
Prijs op basis van 6 personen $ 1650,-US dollars p.p.

De prijs is inclusief alle vervoer, accommodatie en de meeste activiteiten. Waar je in de derde kolom een vraag teken staat gaat het om een optionele activteit die zijn niet inbegrepen in de prijs. Daar waar je FB ziet staan in het schema zijn maaltijden inbegrepen ; daar waar BB staat zorg je zelf voor je lunch en diner. Bij Fisherman Camp bij Lake Naivasha op dag 8-10 is alleen slapen in cottages inbegrepen maar goed nieuws er is een restaurant op het terrain en genoeg andere leuke plekken in en rond Naivasha om te eten. Zelf koken is daar ook mogelijk.

Als je geinteresseerd bent dan kunnen we je een uitgebreide reisbeschrijving toesturen. Schrijf voor meer informatie naar info@brendafrica.com of bel +31687121701

Vriendelijke groet,

Brenda Moot

Wilt u ook een oproep plaatsen? Neem dan contact op met Brendafrica travels

2024 Brendafrica.com