Reis op maat Kenia

Wil je in plaats van met een groep liever samen met je partner, het gezin of met een kleine groep vrienden reizen, kies dan voor een reis of safari op maat in Kenia. Deze reizen hebben als basis hetzelfde programma als de safari in Kenia. De reis wordt geheel naar wens aangepast en waar nodig begeleid door lokale gidsen of gids/chauffeurs.
Kamperen in de wildernis is geliefd bij veel mensen, maar bij een reis op maat heb je de keuze om te overnachten in hotels, lodges, bungalows of luxe tenten met bedden (tented lodges).

Privé reizen worden georganiseerd in Tanzania, Zanzibar, Kenia en Uganda/RwandaBrendafrica travels zorgt voor de boeking van hotels, lodges en extra safari’s ter plekke, regelt vervoer, gidsen, levert bus-, boot- of binnenlandse vliegtickets en ontmoet je - als je daar prijs op stelt - aan het begin of einde van de reis.

Verlenging met een 5 daagse strandvakantie in Mombassa is mogelijk.
Vraag Brendafrica travels om een voorstel.

Vertrekdata

Vertrekdatum van je reis of safari op maat is in overleg, maar in principe is het hele jaar geschikt voor een prachtige reis door Oost Afrika. Houd er wel rekening mee dat het regenseizoen in maart en april valt. Het regent dan een paar uur per dag - soms twee dagen aaneen - maar het is ook de tijd dat er veel jonge dieren en bloemen te bewonderen zijn.

Prijzen

Prijzen voor reizen op maat komen tot stand in onderling overleg.

Hoe werkt het?

Met Brendafrica travels contact opnemen doe je door een e-mail naar info@brendafrica.com te sturen. Binnen uiterlijk 3 werkdagen ontvang je een reactie per mail of telefoon, waarna Brendafrica travels aan de slag gaat met de besproken wensen.
Brendafrica travels spreekt een termijn af waarbinnen je een reisplan en de vrijblijvende offerte met prijsopgave ontvangt. Het reisplan en de offerte kunnen aansluitend in overleg aangepast worden.
Meestal gaat er een periode van 1-2 weken overheen, voordat we samen tot een definitief plan komen.
Hierna moet er nog veel gebeuren (checken beschikbaarheid lodges, hotels, boot, trein etc). Soms kan dan nog een derde aanpassing nodig zijn voordat de definitieve boekingsbevestiging en -factuur wordt verstuurd.
De aanbetaling is 15-25% van het reisbedrag; zes weken vóór vertrek betaal je het restant van het bedrag.
Je kunt alles nalezen in de algemene reisvoorwaarden van Brendafrica travels.

Terug naar boventerug naar boven2024 Brendafrica.com