Reis op maat Zanzibar

Wil je samen met je partner, het gezin of met een kleine groep vrienden reizen, kies dan voor een reis op maat. Heb je zin om heerlijk te genieten en relaxen op het paradijselijke eiland Zanzibar en wil je er zo lang blijven als je zelf wilt, kies dan voor deze Reis op maat Zanzibar.

Privé reizen worden georganiseerd in Tanzania, Zanzibar, Kenia en Uganda/RwandaDeze reis heeft als basis hetzelfde programma als de Strand-cultuurvakantie Zanzibar, maar wordt geheel naar wens aangepast en waar nodig begeleid door lokale gidsen of gids/chauffeurs. Je hebt de keuze om te overnachten in hotels, lodges, bungalows of guesthouses.

Brendafrica travels zorgt voor de boeking alle accommodatie, regelt vervoer, gidsen, trips, levert boottickets en ontmoet je - als je daar prijs op stelt - aan het begin of einde van de reis.

Vertrekdata

Vertrekdatum van je reis op maat is in overleg, maar in principe is het hele jaar geschikt voor een onvergetelijk verblijf op Zanzibar. Houd er wel rekening mee dat het regenseizoen in maart en april valt. Het regent dan een paar uur per dag - soms twee dagen aaneen - maar het is ook de tijd dat de natuur in bloei staat.

Prijzen

Een reis op maat op Zanzibar is natuurlijk afhankelijk van de duur van je verblijf en de keuze van je accomodaties.

Prijzen voor reizen op maat komen tot stand in onderling overleg.

Verlenging 5 daagse strandvakantie op Zanzibar

  • Slenter door het labyrint aan steegjes van het pittoreske Stonetown. Waan je in andere tijden in de haven die ruikt naar kruidnagelen, Bekijk vanuit een beachbar met je voeten in het zand het bevoorraden van de transportschepen dat nog te voet via het strand gebeurt. De markt met een keur aan soorten vis, vlees, fruit, kruiden en specerijen is een feest voor al je zintuigen.
  • Relax op de romantische stranden van Zanzibar met hun witte zand en prachtig blauw-groene zee. Zorgeloos ontspannen, snorkelen, duiken en zwemmen met dolfijnen.

Kijk voor meer informatie over Zanzibar of in het dag tot dag programma.

Prijs verlenging Zanzibar 5 dagen
€ 500 p.p. voor 5 dagen/4 nachten inclusief hotels B&B, transfers, adviezen van contactpersoon Ire Apewe en binnenlandse vlucht Stonetown - Dar es Salaam inbegrepen.

Hoe werkt het?

Met Brendafrica travels contact opnemen doe je door een e-mail naar info@brendafrica.com te sturen. Binnen uiterlijk 3 werkdagen ontvang je een reactie per mail of telefoon, waarna Brendafrica travels aan de slag gaat met de besproken wensen.
Brendafrica travels spreekt een termijn af waarbinnen je een reisplan en de vrijblijvende offerte met prijsopgave ontvangt. Het reisplan en de offerte kunnen aansluitend in overleg aangepast worden.
De aanbetaling is 15-25 % van het reisbedrag; zes weken vóór vertrek betaal je het restant van het bedrag. Je kunt alles nalezen
in de algemene reisvoorwaarden van Brendafrica travels.

Terug naar boventerug naar boven2024 Brendafrica.com